Asiakaslähtöisesti palveleva kukkakauppa Lohjalla

Floristiikan lämminhenkinen erikoisliike Virkkalan Kukkapuoti tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat kukkapalvelut Lohjalla. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua!

Ota yhteyttä

Virkkalan Kukkapuoti on asiakaslähtöistä palvelua tarjoava, monipuolinen kukkakauppa Lohjalla. Tarvitsit sitten kuvankaunista hääkimppua tai suloisia kastekukkia, olemme apunasi.

 

Meiltä löydät myös kauniit kukat kotiisi. Katso yhteystietomme ja tule tutustumaan valikoimaamme!

Valitse mieleisesi kukat runsaasta tarjonnastamme

Etsitkö persoonallista ja satumaisen kaunista onnittelukimppua? Kaunistaisivatko kausikukat kotiasi tai liiketilaasi? Runsaasta valikoimastamme löydät esimerkiksi:

  • leikkokukat

  • kausikukat

  • surukukat

  • kastekukat

  • hääkukat

  • onnittelukimput

Autamme mielellämme sinua löytämään toiveidesi mukaiset kukat ja tarpeen vaatiessa tilaamme toimittajaltamme erikoistoiveet saatavuuden puitteissa. Kaupastamme löydät myös hautakoristeita sekä -lyhtyjä, erikoisempiakin viherkasveja, pienen koruvalikoiman sekä muita koriste-esineitä. Floristiikan vankka ammattitaito juurtaa saksalaiseen floristiikkakoulutukseen ja jo yli 25 vuoden kokemukseen.

 

Kaikki kimput sekä asetelmat luodaan aina ammattitaidolla ja lämmöllä noudattaen saksalaista floristiikkaa. Panostamme viimeisteltyyn työnjälkeen sekä tuoreisiin kukkiin. Tyytyväiset vakioasiakkaamme ovat parhain todiste onnistuneesta työstämme.

 

Kun valmistamme kimput ja asetelmat juhliin, pyrimme luomaan kuvan juhlallisuuden yksityiskohdista, jotta kimput täydentäisivät hetkeä. Tarvittaessa käymme katsomassa paikan päällä luodaksemme kuvan tilan ilmavuudesta, kukka-asetelman paikasta sekä värimaailmasta.

Kauniit hääkimput ja näyttävät kukkakoristeet

Kukat tekevät hääjuhlasta arvokkaan ja kauniin. Kukkien tarkoitus on korostaa morsianta sekä koristaa juhlia.

 

Hääkimppua suunnitellessa on hyvä tietää häämekon tyyli sekä väri. Parhaimpaan lopputulokseen päästään, jos morsian itse käy keskustelemassa toiveistaan. Näin saadaan tyyliin sopiva kimppu sekä vieheet ja pöytiä koristavat asetelmat kruunaamaan juhlatilaisuutta.

 

Olethan yhteydessä meihin hyvissä ajoin ennen hääjuhlia, vähintään paria viikkoa ennen juhlaa. Näin ehdimme rauhassa keskustella toiveistasi.

 

Vinkkejä ja virikkeitä voi käydä katsomassa Facebook- sekä Instagram-sivuiltamme.

Yhteystiedot

Asiantuntevaa surusidontaa

Olemme kanssasi niin elämäsi ilon kuin surunkin hetkissä. Palveluihimme kuuluu myös asiantunteva surusidonta. Meiltä saat hautavihkot, -kranssit ja -kimput sekä arkkulaitteet ja seppeleet, jotka toteutamme huolella.

 


Teemme yhteistyötä Lohjan Hautaustoimisto Helinin kanssa.

Jätäthän kukkatilauksesi vähintään viikkoa ennen hautajaisten ajankohtaa.

Ota yhteyttä

Virkkalan Kukkapuodin tarinaa

Virkkalan Kukkapuodin juuret juontavat pieneen eteläsaksalaiseen kylään Schwarzwaldin sydämeen. Ensimmäinen kukkakauppa (Anja’s Blumeninsel) avattiin vuonna 1998. Rakkaus toi Anjan Suomeen, mutta rakkaus kukkiin ei koskaan hiipunut. Monivuotisen floristiikankoulutuksen ja useamman työsuhteen, eri kukkakaupoissa sekä Suomessa että Saksassa, tuomalla kokemuksella on Virkkalan Kukkapuoti luotu, vahvalla ammattitaidolla sekä intohimolla kukkiin.


Virkkalan Kukkapuodissa noudatetaan saksalaista floristiikan perinnettä ja loihditaan juhlahetkeen sopivia arvokimppuja sekä muita kippuja arkea koristamaan. Puodista saat myös viherkasveja ja hyvät ohjeet niiden hoitoon.

Kysy lisää tarjonnasta